Polish Faruri

      Polisharea farurilor se poate face fara demontarea farurilor de pe masina. Singura precautie care trebuie luata este de a proteja marginile cu banda adeziva, ca pentru o operatie de vopsire.

      Restaurarea unui far se compune din trei etape: slefuire, polishare si curatare. Astfel, slefuirea farurilor se face cu jmilghere de diferite abrazivitati, manual unde e cazul sau mecanic. La Detail Protekt, polisharea farurilor se face cu masina rotativa de polishat, folosind diferite paste de polish faruri 3M. Inainte de aplicarea foliei de protectie pe faruri, acestea se curata cu alcool izopropilic, pentru a fi siguri ca nu exista nici o impuritate pe suprafata exterioara a farului. Suntem singura firma in acest domeniu ce poate restaura farurile, dar le si protejam cu folie anticriblura de faruri.

      Incredintati-ne masina pentru a efectua restaurarea faruruilor. Cunostintele, experienta si produsele noastre performante va asigura un rezultat optim cu scopul de a regasi stralucirea si transparenta faruruilor, cat si garantia unei mai bune vizibilitati.

      Farurile matuite, afectate de intemperii, va influenteaza vizibilitatea in intuneric. Nu cheltuiti sute de euro pe inlocuirea lor, ci pur si simplu apelati la serviciile noastre pentru a le restaura.

      De multi ani, lentilele farurilor nu mai sunt din sticla. Policarbonatul, un plastic complet transparent, l-a inlocuit. Desigur, mai rezistenta la soc, aceasta materie nu se mai sparge. In schimb, ea se matuieste mai usor si se ingalbeneste in timp.

      Ca si recomandare , noi va sfatuim  ca dupa ce polishati farurile, sa le si protejati cu o folie transparenta faruri de la LLumar. Dupa cum stiti toate farurile din plastic indiferent de marca si modelul auto , au un strat de lac, care prin polisharea profesionala se indeparteaza , el fiind deja compromise de factorii externi (soare, diverse solutii de spalat, mici resturi aruncate de pe sosele, etc.)

      Cu cat ciupiturile si zgarieturile sunt mai adanci cu atat mai mult trebuie luat din masa plasticului. Cu cat se intervine mai mult asupra farului, se recomanda inevitabil aplicarea foliei de protectie faruri de 200 microni.

       Aceasta operatie de polish faruri poate dura intre 1 ora si 2,3 ore dupa cere farurile isi vor regasi in intregime stralucirea

      Galeria foto si lucrarile noastre efectuate va sta ca marturie. Conduceti in deplina siguranta noaptea gratie procesului nostru de polishare si protectie a farurilor.